Totalul afișărilor de pagină

Let's talk recruiting!

joi, 22 decembrie 2011

Casa Ioana

In preajma sarbatorilor ne amintim sa daruim, ne cuprinde febra constientizarii de sine, ne amintim ca mediul nostru imediat inconjurator e infinit mai plin de lucruri pozitive in comparatie cu al altora.
Scoatem de la naftalina bunatatea si simturile alaturi de obiecte care nu ne mai sunt necesare si la care putem renunta dincolo de importanta scaiului afectiv ce ne-a incarligat cu  ele.
Si am donat, am donat catre Casa Ioana, asociatie de caritate ce ofera suport persoanelor fara adapost. I-am gasit pe net,  ne-am bucurat sa identificam nume importante printre sponsorii lor, insa cand am ajuns pe Oltenitei si am apasat clanta rablagita a fostului aprozar, neonul marilor implicati s-a stins.
Adapostul este o sala mare in care cu bani putini s-au conturat niste pereti subtiri. Menirea lor nu este aceea de a aduce intimitatea, pentru ca ei nu ating tavanul, ci de a crea senzatia de minicamere pentru 2 persoane, in fiecare dintre ele locuind cate o familie.
Mirosul dezolarii ne-a izbit de la intrare si nu l-am eliminat din narile mintii nici in clipa de fata.
Putem face mai mult pentru oamenii astia, mai mult decat am facut ieri cu un portbagaj de lucruri. Vrem sa le mai facem o vizita inainte de Paste cu lucruri poate mai utile, cu aplicabilitate mai mare (mancare/bonuri de masa/produse pentru igiena personala/pampersi). Daca doriti sa contribuiti cu ceva, va rugam sa ne anuntati.

Puteti gasi info legate de ei pe www.casaioana.org . Site-ul lor e minunat, dar din pacate nu se poate trai in el. Daca adapostul ar arata precum website-ul, probabil ca ar avea nevoie de noi sau de oricine intr-o mult mai mica masura. Dar nu e asa.

Ne puteti contacta pe mail la monica.mihutescu@bclgroup.ro sau telefonic (0213107366)
Multumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu