Totalul afișărilor de pagină

Let's talk recruiting!

Despre noi

View Geanina Stejar's profile on LinkedInIn fiecare zi o parte din milioanele de profesionisti viseaza un job mai bun, mai sigur, o cariera mai clar conturata. In fiecare zi, o parte din companiile private isi cauta noi colegi alaturi de care sa construiasca un viitor mai bun si o economie mai puternica.

Compania noastra este una din poate 200 de companii de HR inca active in industrie in Romania, si de 8 ani reusim sa aducem la masa negocierii competentele candidatilor si ambitiile clientilor nostri doar pentru ca avem incredere in potentialul parteneriatelor pe care le construim si lucram orice proiect cu entuziasm si maxima implicare.

Suntem 5 din cei 4.962.178 angajati din Romania.
Compania noastra este 1 din aproape 950.000 agenti economici din Romania.

Avem un obiectiv comun: sa facem ca oamenii si companiile sa isi construiasca si sa atinga obiective comune.

Suntem un business mare intr-o companie mica si desi in numar intentionam sa ramanem la fel de mici, ambitiile sunt mari si vrem sa invatam mai mult alaturi de tine, si despre tine si despre noi.

Pentru ca suntem o companie mica, ne putem adapta unor bugete mici in proiecte cu asteptari mari, iar procesele noastre pot fi usor redesenate pentru a fi conforme cu cerintele tale interne.

Cu un minim efort de marketing suntem de acord ca orice companie poate spune cea mai frumoasa poveste pentru a vinde, noi in schimb ne dorim sa o auzim pe a ta. Iar despre noi va vorbi doar rezultatul interactiunii noastre.

Asteptam sa te cunoastem !