Totalul afișărilor de pagină

vineri, 12 octombrie 2012

Ma iubeste...nu ma iubeste....



Vroiam sa incep cu un titlu gen "Bad week", dar...e vineri... s-a mai indulcit perceptia asupra acestei saptamani...macar pentru faptul ca e vineri.

Din diverse motive ( pentru care nu e acum timpul sau momentul unei explicitari), agentia de recrutare face foarte putin parte din viata si preocuparea multora dintre noi. E ... asa... ca o dragoste pasionanta de o saptamana sau o luna... ca in adolescenta... e iubirea de o saptamana sau de o luna pe care o uiti, o data ce flacara slabeste.

Pentru noi, cei care o traim in fiecare zi, e o iubire de o viata, sau macar cantareste cat o casnicie de multi ani de zile, in care traiesti la maxim fiecare moment... fiecare Da al candidatului care accepta sa vina la interviu..fiecare Da al clientului care accepta sa semneze contract...fiecare emotie in procesele complexe, cand avem candidati la interviu...ca si cum proprii nostri copii ar da examenul vietii lor.

A fost o saptamana ametitoare, plina de gandeli si razgandeli ale clientilor, si daca ar fi sa ii privim pe toti in ansamblu ca pe unul singur...l-as intreba pe Client...Ma mai iubesti, sau nu ma mai iubesti?

We'll be back on monday.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu