Totalul afișărilor de pagină

joi, 13 decembrie 2012

Think+Do - Dovada ca SE POATE

Un program interesant care vine in sprijinul celor care doresc sa aiba o altfel de lucrare de licenta/dizertatie/doctorat.
Auzisem din surse neoficiale despre programele ThinknDo, ni se pare cool si e o investitie concreta si inovatoare a companiilor in mediul academic.  Felicitari Teamnet!

 

EYE IN THE SKY

Vrei să-ţi aduci lucrarea de diplomă la un alt nivel? Noi îţi punem la dispoziţie cea mai tare tehnologie de culegere a datelor, tehnologia UAV (Unmanned Aerial Vehicle), iar tu stabilești cum anume o vei folosi.

Ce trebuie să faci?
Înscrie-te în concursul Eye in the sky!

Eye in the sky este adresat tuturor studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor care vor să realizeze lucrări inovatoare de licenţă, dizertaţie sau doctorat.. Nu trebuie să ai studii în domeniul aeronautic ca să te poţi înscrie la concurs. Cu tehnologia UAV oferită de Eye in the sky poţi culege orice fel de informaţii, de la numărarea pelicanilor în Delta, la studierea culturilor de porumb sau măsurarea nivelului de poluare şi radiaţii. Tu eşti cel care hotărăşte domeniul.
Vei avea la dispoziţie un avion de cercetare care îţi va culege din zbor datele de care tu ai nevoie.

Ultima dată până la care îți poţi înscrie proiectul este 21 decembrie 2012. Te poţi înscrie fie individual, fie într-o echipă de maximum 5 membri.

Ce câștigi?

Cele mai bune 7 proiecte înscrise în cadrul concursului Eye in the sky vor avea posibilitatea să beneficieze de tehnologia UAV pentru partea practică a lucrării de absolvire. Astfel, în funcţie de cerinţele fiecărui proiect, vom personaliza avionul de cercetare cu senzorii de care ai tu nevoie. Rezultatul: o super lucrare de absolvire care te va face remarcat în domeniul tău de specializare.
În plus, în urma realizării zborurilor de cercetare şi a implementării datelor în lucrările de diplomă, cele mai bune 3 proiecte vor fi recompensate pe măsură: câte un city break în una din capitalele Europei pentru toţi membrii echipei (sau pentru 2 persoane în cazul în care participi individual), pentru că știm cât de obositoare este realizarea unei lucrări de diplomă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu